Kantoor

Alpha verzekeringen BVBA is met haar ervaren en enthousiaste team van financieel experten en verzekeringsbemiddelaars een gevestigde waarde in de omgeving van Aalst en daarbuiten.

Als Brocom erkend zakenkantoor geniet u bij ons de garantie van een superieure kwaliteit van dienstverlening. De makelaar die drager is van dit kwaliteitslabel beantwoordt immers aan zeer strikte criteria.

Samen met onze partnermaatschappijen gaan wij na welk product inzake premie en dekking het best appelleert aan de specifieke behoeften van uzelf, uw gezin of uw bedrijf.

Bovendien kan u naast de meerwaarde van een onafhankelijke financiële dienstverlener eveneens zeker zijn van een onberispelijke schaderegeling.

Met dit vernieuwd webportaal tot slot komen wij tegemoet aan de verstrengde wettelijke vereisten inzake transparantie en informatieplicht naar de consument. Neem daarom gauw een kijkje in ons documentencenter, alwaar u naast de algemene voorwaarden per maatschappij tevens in bevattelijke bewoordingen schadedocumenten, financiële info- en productfiches kan vinden.

Voorts blijft u uiteraard steeds welkom in onze kantoren voor gepersonaliseerd en deskundig advies op maat.

Hopelijk tot gauw!

Ben, Luc en het Alpha verzekeringen team.